5 klamme ting.

klamme kvinde

Jeg har været lidt stille på det sidste. Der er egentligt ikke nogen fornuftig undskyldning, andet end at jeg ikke har haft noget at fortælle. Hov. Det er da vidst meget fornuftigt, ikke?

Jeg har besluttet mig at liste 5 ting op, som jeg gør, der nok er fucking klamme. Men hvem ved? Måske er der mange flere end jeg tror, der gør nøjagtigt det samme!

Here goes;

 1. Det lange hår i nummi: 

  Nej, jeg har altså ikke lange hår i numsen. VEL TUE?! Men kender i det, når i står i badet og vasker jeres lange (eller korte?) hår og så kører i en hånd op mellem balderne? Men hov! Hvad er det din finger mærker? Det er IKKE et af dine sædvanlige numse-hår, men derimod et langt hoved-hår, der har forvildet sig halvvejs op i din numse!
  De er satme rare at hive ud.

 2. Den hårde busser: 

  Den kradser. Den irriterer. DEN ER DER! Den skal ud. Første led, andet led og nu er halvdelen af min finger oppe i næsen for at fiske den ud. Bussemanden. Jeg får fat i den og den er helt hård. I ved hvad jeg mener. Sådan som en kiks-krumme.
  Jeg smiler for mig selv og er lykkelig over, at jeg er fri for den forpulede pestilens.

 3. The ghost-poo: 

  Jeg har lige spist en stor frokost, og har ikke skidt hele dagen. Min arbejdsplads er fyldt med mennesker og der er faktisk kun 2-3 toiletter til rådighed. Please, please, please lad være med at være en stinker. Lad være med at efterlade mærker og lad venligst være med at tage lang tid om at snige dig ud. Ud kommer du, og forsvinder ligeså forsigtigt i kummen. Intet spor, ingen lugt og intet at se på papiret. 5 minutter og så var den skid slået (som man siger).
  The ghost-poo.

 4. “Jeg skraber det da bare”: 

  Når jeg skifter Jónathans ble, efter en af de der klistrede lorte, så er der bare nogle flager der sidder fast på den lille balde! Jeg kan ikke få den/dem af med vaskeklud eller vådserviet, så hvad gør jeg?
  Jeg bruger da bare neglen.

 5. UD MED DET: 

  Jeg har oplevet at min far gør det. Jeg har oplevet at en eks-kæreste gjorde det. Skulle jeg ikke tage og prøve det? Jeg cykler knap 18 km dagligt, og nu er der frostvejr. Jeg kommer hjem, henter Jónathan, leger med Jónathan, putter Jónathan og tager mig et dejligt, varmt bad.
  Jeg er snottet. Med AL MIN KRAFT puster jeg ud af næsen og lige ned på gulvet. Og efter jeg har pudset min næse ….. i INGENTING …. pisser jeg lige oveni det.
  Get on board bish. 

For meget?

Er det for meget? Er jeg den eneste der gør det? Det tror jeg altså ikke, men det er fandme ikke det man snakker aller højest om.
Jeg synes tydeligt at jeg kan se et mønster. Snot og afføring, haha. Hvor klamt man.

4 Replies to “5 klamme ting.”

 1. Hahaha jeg elsker det. Og du er ikke den eneste der gør de ting. Der er nok bare ikke så mange der tør indrømme det. Og den der nr. 5 er det bedste. Man er fuldstændig renset i næsen bagefter. Total skønt! Har du læst mit indlæg: http://mitlivmedliv.momster.dk/2017/10/28/naar-det-er-ens-eget-barn-er-det-slet-ikke-lige-saa-ulaekkert/

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Ja NU har jeg læst dit indlæg 😀 😀 Hahahah!

 2. Du er ikke den eneste 😛

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.