En “ærlig” blogger

Nu vil jeg “rante” lidt.
For helt seriøst, findes der en u-ærlig blogger?

En ærlig blogger

Helt ærligt – hvad er en ærlig blogger? Er det én der fortæller helt ufiltreret hvad der sker i vedkommenes liv? Er en ærlig blogger, en blogger der viser reelle billeder fra hverdagen som mor og menneske?

Jeg kan sgu nævne mindst 10 bloggere der fortæller ærligt om deres hverdag, deres forskellige kampe, samt deres glæder.

“Hej mit navn er Gertrud og jeg er DEN FØRSTE ÆRLIGE BLOGGER på de sociale medier.”

Nej vel, søde skat?

Du er skam ikke den første – du er én af mange.

Ærlige bloggere – værs’go

LinesLilleLiv – en ærlig blog, hvor Line fortæller hvor svært det har været at blive gravid. Det største ønske og den største kamp, blandet i én stor pære-vælling.

Slinkypiinky – en kvinde der hudløst ærligt fortæller om problemer i ægteskabet og de vanskeligheder det har bragt med sig.

Medglimmertak – en ung kvinde i 40-erne (ja – ung!) der fortæller ærligt om at flytte fra mand. Nu eks-mand.

Migogmintinderbaby – behøver jeg at sige mere? En kvinde på 26 med en 2-årig, der kæmper med angst.

Ungmor – en ung mor med to børn. Hun er 22. Det er vidst ikke nødvendigt at uddybe hvilke ærlige indlæg denne skønne kvinde disker op med.

Viktoriagudrun – ja, jeg har linket til min egen blog. Mit eget indlæg og hvis du ikke har fulgt med, så læs da også hvor jeg ÆRLIGT fortæller om min PTSD og flashback.

Okay – det var ikke 10 bloggere, men det her er de bloggere der først popper op, når jeg tænker på en ærlig blogger. For der er sgu mange af os efterhånden.

Tabu’er, ærlighed og bagsiden af medaljen

Jeg kan næsten ikke andet end at blive lidt irriteret, når der bliver proklameret at NU skal der ske en forandring. Når der kommer én eller anden og siger “Jeg er den første og den meste ærlige”. Søde skat, jeg har set din instagram – der er sgu ikke noget originalt ved den.
Okay okay, jeg har måske en bestemt person i tankerne. Kender hende ikke, men man må sgu lige undersøge markedet, inden de fucking nedern udtalelser om “ærlige indlæg” og den “første af sin slags” bliver kastet omkring.

Vi er mange der prøver at dele ud af vores kampe og glæder. Psykiske lidelser, skilsmisser, dilemmaer ved at være en ung mor og mange andre ting. Vi er en hel del, der faktisk prøver at pille ved det “insta-perfekte” univers. Vi prøver at af-tabuisere og fortælle, at vise ærlige billeder og udgive mindst ligeså ærlige blog-indlæg.

Vær endelig med i denne bevægelse og fortæl endelig om bagsiden af medaljen, når det omhandler dig og dine.
Vi er nemlig mange ærlige instagrammere og bloggere.

4 Replies to “En “ærlig” blogger”

 1. Jeg ææælsker dig, Viktoria ❤️ Du har så evigt ret. Jeg bryder mig virkelig heller ikke om “nu er det på tide at bryde med det hele: voila, ærlig blogger coming up!” – og det skal vel heller ikke være en konkurrence, hvor mange hemmeligheder, vi kan afsløre om os selv. Jeg vil i hvert fald personligt gerne have lov til at balancere på knivsæggen lidt endnu, mens jeg lurer på dybderne i mit indre kaos. Jeg kan godt lide den knivsæg, for jeg synes, den definerer mig mere end mørket og lyset på begge sider. Du gør det bragende godt. Bliv ved med at være lige dig ❤️

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Tusind tak smukzz <3

   Jeg er helt enig! Der er da også grænser for hvad jeg deler om mig selv. Men jeg synes simpelthen at der er nogen der må undersøge markedet, INDEN de begynder at påstå at det de gør er fuldstændig banebrydende!

 2. Amen for that woman, du har så evigt ret – igen!! ❤️ Tak for dig!

 3. Honey bunny.
  Du er så cool.
  Ses snart, wooooooop!!!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.