En god julefrokost

Stilhed

Jeg har ikke været den mest aktive blogger i december måned. Det er simpelthen fordi der er så meget at se til! Nogen gange må man bare trække stikket lidt ud, og forsøge at finde balance i de forskellige ting man har gang i. Det har jeg så IKKE formået. Men jeg har da overholdt alle mine aftaler – tror jeg?
Jeg kom i hvert fald til julefrokost. Den jeg har glædet mig til i laaaang tid, for det er den bedste undskyldning til at stadse sig op og se lækker ud.

Julefrokost hos Kasper

Ej, hvor havde jeg glædet mig til den aften. Julefrokost med lækker mad, skønne mennesker, vin/øl og følelsen af at se fucking fabulous ud.

Julefrokost
Fab, right?

Bare rolig – der kommer flere billeder af mig 😉

Jeg følte mig lækker, jeg blev ikke “gå-kold-før-tolv”-fuld, maden var god og selskabet var fantastisk. Jeg er simpelthen så glad for at jeg kom af sted. I åbne stilletter og guldsokker. Jeg har ikke gået i sådanne bad boys siden før jeg blev gravid, så det at mine ankler stadig var OK dagen efter, er sandelig et julemirakel.

Make-up

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg bruger make-up. Jeg tegner altid mine øjenbryn op, men til gengæld svinger det utroligt meget om jeg orker at tage andet på. Størstedelen af tiden har jeg faktisk intet andet, end de skide bryn. Og dem har jeg været meget utilfreds med, rigtig længe. Jeg har prøvet alle mulige forskellige produkter siden jeg var 14 (!!!!!!), men det var først her i lørdags, at jeg opnåede målET.

Jeg plukkede dem, altså som i virkelig plukkede dem. Halv størrelse mindre cirka. Og jeg blev helt glad! Jeg var bange for at få de der 90’er bryn, i ved? Men det blev det slet ikke til! I stedet, fik jeg fine små bryn, der faktisk passede til mit ansigt. Farvel skovsnegl

Ind i Matas med mig og 500 kroner senere, havde jeg en fyldt pose fra NYX – inklusiv en ny øjenbryns-pen, som jeg fik hjælp til at finde.

Det tog mig cirka 45 minutter at lægge make-up, der skulle være en julefrokost værdig, men slutresultatet er simpelthen så godt! JA! Fuck man hvor gjorde jeg det godt med min make-up den aften. Og den holdt utrolig godt! Så godt at jeg vågnede med eye-lineren stadig intakt. Cray-cray, right?

Julefrokost
Make-up on fleek

Den gode laks

Vi fik fucking islandsk laks! Holy shit hvor var den god. Virkelig god. Resten kunne næsten ikke måle sig.

Julefrokost
LAKSEN

Ja. Det var det. I skulle bare lige vide at jeg fik en fucking god laks til Kaspers årlige julefrokost.

Psst. Jeg snød dem alle sammen. Jeg drak aldrig hele min snaps – jeg lod bare som om. Men de par dråber jeg fik, var virkelig gode Kasper <3

De dejligste venner

Desværre nåede jeg ikke lige at få et billede med aftenens vært, Kasper, men vi kan bare lade som om at der er et, ikke?

Mette, Sara og jeg tog videre ind til byen. Vi tog på ZOO bar, og der kommer vi nok ikke igen. Jeg blev revet i af dørmanden! Jeg troede nødudgangen var hovedindgangen og hoppede over sådan et reb for at undersøge sagen. Ud af INGENTING hopper den her miniature version af en dørmand op og river mig i skulderen. Fuck det gjorde ondt og jeg fik et kæmpe chok. Hvilken fucking trussel gjorde jeg lige? Mine veninder ventede på den anden side og man kunne tydeligt se at jeg var undrende over hvor fanden man gik ind henne. Fucking lorte-sted.

Nå, men ind kom vi. Drak et par drinks, tog et par billeder og hyggede os helt vildt. Det havde vi brug for.
En aften ude, hvor vi tre kunne være os selv, sammen. Giver det mening?

Julefrokost
Mig og Sara til julefrokost <3
julefrokost
Mette og jeg på fucking ZOO <3 

Den gode hjemtur

Som jeg lykkeligt havde glemt, er det virkelig svært at få fat i en taxa i Indre By. Vi gik hele vejen fra Sværtegade til Hovedbanegården for at forsøge at fange en.
Jeg er glad for mine veninder fik mig til at indse at det nok IKKE var smart for mig at cykle hjem. Selv i ædru tilstand er jeg en elendig cyklist.

Taxa hjem, sove på sofaen og dagen efter kom Mette og spiste burger med os.

Fantastisk weekend <3 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.