Fra PTSD til psykose

Ja. Den er sgu rigtig nok. Jeg må ikke længere deltage i gruppe-terapi længere.
Hver torsdag fra 10:15-11:45 siden februar, har jeg deltaget i et terapi-forløb, fordi jeg vil gerne have det bedre.

Jeg vil gerne være rask.

Fra PTSD til psykose

Shit hvor vildt.
Jeg har tidligere fortalt mine psyko-terapeuter og psykiater at jeg oplever stemmer, der måske ikke helt er der.

De fortalte mig at det var ganske normalt hos patienter med PTSD og at jeg kunne fortsætte min behandling som planlagt.

Men ikke længere. Nu stopper min behandling, for at forebygge den psykose der er på vej op til overfladen.
Jeg mødte ind i morges og fik at vide som det første, at jeg ikke længere kunne deltage i gruppe-terapien.

Jeg er knust. Jeg er bange. Jeg er skuffet. Jeg tvivler på alt. Er det her virkeligt? Hvad har jeg ellers hallucineret? Er jeg fucking syg i hovedet eller hvad?!

Hvad er en psykose?

For at være helt ærlig, så ved jeg det ikke selv. Jeg har blot fået besked på at dukke op hos lægen i morgen. Jeg ved faktisk ikke hvad der kan ske, hvad jeg skal forvente eller hvad jeg selv kan gøre for at undgå en psykose. Jeg vil ikke have en psykose. Jeg vil fortsætte min behandling. Jeg vil være rask.

Hvornår får jeg et nyt tilbud?
Hvornår skal jeg i behandling igen?
Hvilken slags behandling kommer jeg til at få?
Kan jeg arbejde?

ER JEG PSYKOTISK?!

Rædselsslagen

Jeg er rædselsslagen. Jeg ved ingenting. Ingenting om mig selv, det sår tvivl om mine omgivelser. Tvivl på mig selv. Endnu engang kommer det spørgsmål jeg stiller mig selv, flere gange dagligt: hvem fuck er jeg?

Hold fokus, skriv din bachelor, flyt ind i den nye lejlighed, start dit “nye” arbejde, nyd Jónathan.

JA, DET ER NEMMERE SAGT END GJORT
(sagde psykopaten til sig selv)

 

 

5 Replies to “Fra PTSD til psykose”

  1. Kan godt forstå der må flyve endnu flere tanker gennem hovedet på. Det må have været som at få en dør i hovedet 😢🤮🤬

    Håber din læger kommer med en konstruktiv plan.

  2. Omg hvor sindssygt😱😭
    Sikke en hul i hovedet beslutning at tage. Krydser alt hvad jeg kan for at det lige pludselig løser sig 🙏🏻

  3. Det lyder virkelig voldsomt….! Hvordan kan de dog overhovedet beslutte bare at trække stikket på den måde? Det er fuldstændigt absurd at gøre…..! Jeg er virkelig ked af, at du skal så meget igennem. Jeg hsr selv haft min gang i den lokale psykiatri – det kan være eget tumult og helt ekstremt hårdt, særligt i begyndelsen. Når der begynder at komme svar, starter arbejdet…. Og det er for livet 💔 Husk du har venner og folk, der elsker dig. Der vil altid stå nogen og holde fast i dig, selv hvor du ikke venter det.

  4. Du er sej ligemeget hvad ❤️

  5. […] at få mine tanker lidt væk fra psykose, skizofreni og behandlings-“pause” inviterede Tue (den bedste) mig og Jónathan med i […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.