Hej ♡

Mit navn er Viktoría og jeg er blevet mor!

Vildt nok at det at blive mor kommer som indledning i alt hvad man skriver efterhånden og hvordan man præsenterer sig selv.

Jeg ved sgu ikke hvordan man starter sådan en indledning her? For hvordan skal jeg kunne fortælle hvem jeg er i en lille indledning, når jeg selv først har fundet ud af, for 1,5 år siden, hvem jeg er. Jeg er Jónathans mor.

Hej kære blog-læsere, mit navn er Viktoría og jeg prøver at få mine roller til at hænge sammen med PTSD, tvangstanker og Emotionel Ustabil Personlighedsstruktur.
Mine roller er at være den bedste mor jeg kan være for lille Jónathan, en god kæreste til Tue og en engageret sygeplejestuderende.

Jeg fandt ud af at jeg var gravid i marts 2016 og det ændrede, sjovt nok, mit liv! Jeg måtte stoppe på arbejdet omgående og finde et nyt sted at bo. Det er ikke helt smart at arbejde på et ryger-bodega når man er gravid. Nårh jo – jeg skulle også lige pludseligt til at stoppe med at ryge.

Vi er nu engang en glad lille familie Tue, Jónathan og jeg, bosat i Nordvest, København. Vi mangler ikke noget og vi elsker hinanden ud over alle grænser. Det eneste der godt kunne trænge til at blive ændret, er at jeg vil gerne kunne tænke normalt og fuck hvor jeg glæder mig. Jeg glæder mig til den dag hvor jeg kan sige at der er gået en hel uge eller en hel måned uden at jeg har tænkt på at slå mig selv ihjel. Det bliver svært – for jeg har tænkt sådan lige så længe jeg kan huske.
Det skal nok komme og jeg er meget optimistisk omkring fremtiden! Hvordan kan jeg være andet når jeg har den bedste støtte i Tue og det dejligste barn Jónathan?

Nå. Det var egentligt ikke så svært. Det svære, eller rettere sagt grænseoverskridende, bliver at dele min hverdag, på godt og ondt, inde på min blog. Min personlige dagbog og mit fristed.
Jeg håber at jeg måske kan hjælpe og/eller inspirere andre som går igennem det samme eller noget der minder om.

Masser af kys herfra ♡