Internet chikane – er det noget jeg gør?

Jeg har tænkt lidt på begrebet “Internet chikane”, da jeg selv er blevet “beskyldt” for at chikanere min familie, via min blog. Jeg har derfor valgt at kigge lidt nærmere på lovgivningen, læst mine tidligere indlæg igennem og prøvet at forstå, hvordan min familie ser denne blog som værende chikane af dem.

I kan læse det omtalte indlæg her.

Lovgivning omkring internet chikane

Jeg har fundet en hjemmeside, der forklarer meget godt om mobning og chikane. Det bliver forklaret så jeg forstår det. Desuden er de også bare helt vildt tunge at læse, så jeg søgte efter nogle mere “menneskelige” forklaringer, haha.
Okay okay, denne hjemmeside tager udgangspunkt i folkeskoleklasser – busted!
Derfor har jeg faktisk også fundet en pjece, som beskriver chikane, stalking og forfølgelse, og hvad man kan gøre ved disse problematikker.

Det handler i bund og grund om, at den chikanerede (internet chikane i dette tilfælde), bliver gentagne gange kontaktet af en person, som der ikke ønskes kontakt med.
Altså, hvis jeg nu sender en hel masse e-mails, SMS’er eller ringer, til en person som ikke ønsker at høre fra mig, vil det betragtes som chikane. Det kan være strafbart og er under alle omstændigheder ganske ubehageligt.

Har jeg gang i internet chikane?

Nu er det noget tid siden jeg fandt ud af, at det var sådan min familie anså min blog. Altså en blog udelukkende for at chikanere familien. At jeg var i færd med at udsætte hele familien for internet chikane. Okay? Okay. Jamen læser jeg igennem pjecen, så er det måske rigtigt nok, at jeg har gang i en form for chikane. For den der bliver chikaneret oplever indholdet som værende forstyrrende, grænseoverskridende og direkte ubehageligt.

Internet chikane fra familie

Hvis man går ud fra pjecen, så er Tue og jeg blevet udsat for internet chikane fra min mor og stedfar. For på trods af at jeg gentagne gange havde frabedt mig kontakt, skrev hun/de ubehagelige e-mails, SMS’er og ringede. De blev hurtigt blokeret på diverse sociale medier, som de fleste af Jer læsere nok ved, men det var som om e-mails blev ved med at kunne komme igennem.
Der var direkte kontakt fra deres side af og ingen modsvar fra os. Jo – jeg svarede en enkelt gang, hvor jeg sagde at jeg ville kontakte politiet hvis de blev ved med at tage kontakt. Blev de ved? Ja. De så igennem min bluff.

Undskyld

Hvis min familie læser med; UNDSKYLD. Undskyld for min blog, undskyld for at i føler jer chikanerede, undskyld for at i føler jer trådt over tæerne. Undskyld for at der er mange mennesker der er enig i, at i ikke har behandlet mig ordentligt.

Undskyld for mig.

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.