Ny sygeplejerske

Min nye titel: sygeplejerske. 

Det er som om det ikke helt er gået op for mig endnu. Jeg tror at jeg kører lidt i “samme rille”. For jeg har næsten været på min arbejdsplads i et år. Først som studerende, derefter timelønnet sygeplejestuderende og nu sygeplejerske på 32 timer.

Bish I so fucking proud.

Sygeplejerske
Min længe ventede sygepleje-nål.

Bachelor-eksamen den 15. juni

Min bachelor har fyldt rigtig meget den sidste tid og I har ikke kunnet undgå at høre mit brok over den stressende periode.

Selve eksamen gik helt forrygende!
Jeg var den sidste i min to-mands-gruppe der skulle op, så da min makker kom ud – ligbleg, vidste jeg at jeg ikke ville nå mit mål. Hun fortalte mig at vores skriftlige produkt havde fået virkelig meget kritik og at vi formenligt havde dumpet, hvis ikke vi fik lov til at forsvare vores opgave mundtligt.
Jeg nåede lige at få urolig mave, men da hun så kom ud med en bestået karakter, blev jeg lidt mere rolig. For hvis hun kan, kan jeg også!

Jeg gik ind efter min makker og kunne se på censor, at hun ikke havde de største forventninger til min mundtlige præstation. Jeg går ind, holder mit 10 minutters oplæg og eksaminationen efterfølgende går fuldstændig som jeg havde ønsket. En let dialog, hvor jeg får alle mine pointer frem, som jeg ikke fik skrevet i opgaven.

Tiden er gået og jeg går ud af eksaminations-lokalet. På den anden side af døren venter Tue, Josephine, Sara, Kasper, Mette og min kære far. De er alle kommet for at heppe på mig! Helt uden jeg vidste det! Jeg er så fucking heldig. Jeg var totalt overvældet og i dét øjeblik var jeg ligeglad med, om jeg så fik 02 – jeg skulle jo bare bestå.

Mit mål blev nået

De henter mig ind for at give mig min feedback og karakter. De fortalte mig at vores skriftlige opgave havde dumpet, hvis den stod alene uden en mundtlig eksamination. De fik også fortalt mig, at hvis jeg havde brugt mit oplæg i min skriftlige opgave, havde jeg muligvis kunnet få 10 eller 12 – men jeg må nøjes med et 7-tal.

HVA!? FIK JEG 7!?

Jeg fucking SKREG af glæde. Jeg er så lykkelig over, at jeg trods en elendig opgave, fik snakket mig op på et 7-tal. Jeg er så pisse stolt af mig selv og da jeg kom ud af lokalet igen, var mine venner alle ligeså overraskede som jeg.

Sygeplejerske

JEG ER SYGEPLEJERSKE!

Efter den dejlige eksamen, skulle vi nu hjem og fejre lidt med de nærmeste.
Vordís kom, Josephines kæreste Jeppe (hendes søde baby-daddy), Tues bror Tim og hans smukke kæreste AK. Min kusine og hendes dejlige familie kom også. Til sidst men ikke mindst kom min mommy BFF og hendes smukke søn Gabriel <3

Jeg føler mig så heldig og priviligeret over at have sådan nogle dejlige mennesker omkring mig, der kun vil mig og mine drenge det bedste.

Sygeplejerske
Min dejlige far og hans kæmpe støtte, har virkelig hjulpet mig fremad!
Sygeplejerske
Den dejligste fætter og hans skøre far!
Sygeplejerske
Jónathans smukke tante AK. Jeg er så taknemmelig for at Tues bror har så dejlig en kæreste!
Sygeplejerske
Min skønne, sjove og smukke kusine Sigrun.
Sygeplejerske
Den bedste veninde. Min veninde gennem 20 år. Hende der kender mig aller bedst og min lille dreng <3 Jeg elsker dem så meget.
Sygeplejerske
Til sidst, men ikke mindst; min største fan og støtte af dem alle. Nemlig min elskede Tue <3

Tu(e)sind tak for alt

Det var simpelthen så overvældende. Jeg fik mange gaver, blomster, chokolade og en hel masse pizza, kram, kys og lykønskninger. What’s not to love?

Jeg fik et smukt armbånd fra byBiehl – det der med de tre personer der holder i hånd, en spa-dag for to, det klassiske sygepleje-ur, hvide Birkenstock der passer til min hvide arbejds-uniform, læbestift + lipliner fra Nilens Jord, virkeligt lækkert Organic spray med sådan en appelsin-duft og Cleansing Water. Jeg fik en Kähler vase, Ilse Jacobsen produkter og virkelig lækker chokolade. Derudover har min skønne svigermor hæklet en lille sygeplejerske til mig – og babserne strutter (hun kender mig efterhånden, haha) + penge til hygge med Tue <3

Sidst på aftenen, over en øl og et par shots, fortalte min far hvad han giver mig i “svende”-gave. En tur til Island for hele min lille familie. Vi rejser i august, og min far skal selvfølgelig med! Han vil være vores au pair. Det bliver SÅ dejligt at komme lidt hjem og se venner og familie.

Sygeplejerske
Tak Sigrun og far, for at tage mig lidt ud om aftenen.
Sygeplejerske.
En glad og stolt sygeplejerske.

3 Replies to “Ny sygeplejerske”

  1. Svo frábært , innilegar haminguóskir og hlakka til að hitta ykkur í ágúst.

    1. viktoriagudrun siger: Svar

      Takk <3
      Hlakka til ad sja thig!

  2. Kæmpe tillykke. Sejt. Vi er selv sygeplejersker. Og vi husker stadig begge den dag, selv om det efterhånden er ret lang tid siden. Det var så stort

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.