Selvforkælelse og antidepressiv medicin

Sponsoreret indhold af Ingredién i dette indlæg.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har haft det rigtig dårligt de sidste par uger. Jeg har ikke rigtig været mig selv og jeg har ikke kunnet finde rundt i de mange roller jeg efterhånden har. Har i fået læst mit mentale sammenbrud? En nej nej, det blev skrevet i total afmagt i sidste uge, og kan læses her.
Måske jeg skulle give mig selv lidt pause og selvforkælelse?

Hvad har JEG brug for?

Ja, det er jo så lige det.
Tue spørger mig dagligt hvad han kan gøre for mig og jeg svarer altid det samme, nemlig “det ved jeg ikke”, eller bare “nej”. For jeg har da ikke brug for hjælp. Jeg har kunnet selv i 25 år, jeg kan godt selv lidt endnu. Det er i hvert fald hvad jeg går og bilder mig selv ind.

Jeg kan ikke selv.

Og det er helt okay ….. har jeg ladet mig fortælle. Jeg er startet op på antidepressiv og i dag er 2. dag på pillerne. Jeg oplever lidt kvalme, svimmelhed og hedeture, men heldigvis ingen alvorlige bivirkninger (7-9-13). Jeg glæder mig til at se hvor meget de kan give mig, men mest af alt glæder jeg mig til at komme ud på den anden side, hvor jeg ikke skal gå og være bange for mig selv eller min egen sindstilstand.
Jeg tror faktisk ikke jeg er helt klar til at blogge mere om det her. Jeg kan mærke at det er et meget sårbart emne lige nu. En anden god gang!

Antidepressiv
Let’s get mental(ly healthy) y’all

Selvforkælelse

Tue har længe sagt til mig, at nu må jeg se at få brugt det gavekort til massage som min far gav mig i barselsgave, men jeg bliver bare ved med at udskyde det. HVORFOR!? Jeg ved det ikke. Men jeg gør i næste måned (som jeg har sagt siden jeg fødte). Det er ellers et super lækkert gavekort med 30 minutters Hamam i Sofie-badet på Christianshavn. Men hvorfor tage hele vejen derover, når Tue kan finde den billige, men gode, creme fra Normal frem og gå i krig med mine skuldre?

Hvis ikke massage, hvad så?

For et par uger siden modtog jeg en kasse med hår-produkter og jeg havde sådan glædet mig til at nusse lidt om mit liv-løse og triste hår. Det har faktisk hjulpet en hel del på humøret!
Mærket hedder Ingredién og er svanemærket, så det er oveni hatten pisse godt for sådan en eksem-bombe som mig. Jeg er blevet afhængig af deres Leave In Conditioner og den gør kun gode ting for mit hår.
Produkterne til mig er sponsoreret, men jeg kommer til at købe den balsam-spray fremover. Den er fucking god.

Deres hårspray er rigtig god til at holde de små hår i panden nede. Og det er MEGET VIGTIGT når man har tindinger der går hele vejen om i nakken.

Der var, udover magi-sprayen og hårstrå-tæmmeren, tre andre produkter i pakken, men de virkede ikke lige så magisk på mit hår som de to andre. Jeg vil SÅ gerne have hår der kan styles med f.eks. Smoothing Styling Serum og sættes i alle mulige frisurer, men der er mit hår for dovent. Fuck dig hår.

Selvforkælelse
De fine produkter fra Ingredién
Selvforkælelse
Mit absolut yndlings hårprodukt #cantlivewithout

En smule selvforkælelse blev det til og det har faktisk været nok til lige at gøre smilet lidt mere synligt.
Jeg tror jeg skal huske at slappe af engang i mellem, trække vejret, pleje mig selv og poppe en pille.

Peace out homies.

selvforkælelse
Et lille stemningsbillede her til slut.

 

One Reply to “Selvforkælelse og antidepressiv medicin”

  1. […] kan faktisk læse her, hvad jeg tænkte omkring opstart af medicin. Og det er lige præcis en uge siden at jeg udgav det […]

Skriv et svar