STOP MED AT BIDE MIG FOR HELVEDE

bide

Nej. Du må IKKE bide!

Tue kommer ALTID kravlende på alle fire, og bider mig i skamlæben når jeg er uopmærksom. Fucking røvhul.

Haha, joke. Det er selvfølgelig ikke Tue der bider…. i dagtimerne (if you know what I mean).

Efter Jónathan har fået de fire sødeste tænder, synes han at det er ih så fantastisk at bide i sin kære, uskyldige mor.

Til at starte med var det “kun” i mine nipples. De er fandme så godt hærdede efter 13 måneders amning, at det gjorde ikke helt forfærdeligt ondt. Da han begyndte at bide i min dobbelthage, underarm, lår, mave, hals og kind, begyndte det at kunne mærkes.
Han skal da heller ikke blot nøjes med et kærligt lille bid. Næh! Drengen tager en ordentlig smagsprøve.

Bide
Den røde plet er et blodigt bid

Jeg har prøvet alt. Og han griner af mig hver gang.

 1. Den ifavnske: “Jónathan, det gør ondt på din mor når du bider. Kan vi ikke godt lade være med det?”
 2. Chokket og flytte mig: “AV! Det gør ondt, så nu sætter jeg mig hen i hjørnet og græder i stilhed.”
 3. Tudemarie: “Aaajj, se nu Jónathan. Nu græder mor! Snøft snøft hulk hulk.” 
 4. De mange nej: “Nej nej nej nej nej nej nej nej nej.”
 5. Den hårde: “STOP! Jeg vil IKKE have at du bider!”
 6. Det skete ikke: Jeg ignorerer fuldstændig hvad der skete og skriger i smerte indvendigt i stedet for.

Und so fucking weiter.

Han bider “heldigvis” ikke andre end mig og sin far, men det er også to for meget! Derudover skærer han tænder og jeg får lyst til at brække mig hver gang jeg hører den gyselige lyd. Ad ad ad ad. Bare tanken om den giver mig lyst til at stikke strikkepinde i ørerne. Lidt ligesom når folk smasker.

Har i gode råd mod det skide bideri og at han skærer tænder?

Kys og kram fra Viktoría <3

6 Replies to “STOP MED AT BIDE MIG FOR HELVEDE”

 1. Jeg ville meget bestemt sætte ham ned på gulvet, imens jeg sagde “av, det må man ikke!”. Og derefter gå væk fra ham. Og det ville jeg gøre hver gang.
  Der skal desværre mange gange til før han forstår det. Men det er vigtigt at gøre det på samme måde hver gang, så han ved hvilken reaktion der kommer. Så han ikke tænker “ hvordan reagerer de mon denne gang?”
  Håber han snart stopper 😊

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Ja!
   Det må jeg prøve!
   Og jeg har nok ikke været så konsekvent, desværre. Det må jeg lige arbejde lidt på.
   Håber det virker 😀

   1. Krydser fingere for dig. Håber at få en Update på et tidspunkt 😊

 2. Liam bider ikke, men til gengæld kan han finde på at slå, og hvis jeg ikke er hurtig nok kan det gøre pænt ondt 🙈 Her virker det at sige aaaauv og så virkelig lave bæfjæs og holde øjenkontakten med ham, og prøve at se virkelig ked ud af det.. så går der kun et øjeblik og så prøver han enten at læne sig ind til mig til kram, eller også så laver han et skørt ansigt og siger noget fjol for at få mig til at smile.. Det er virkelig det eneste der hjælper her, han kan tydeligvis ikke lide at se mig ked af det ♥️ held og lykke med det 😬🤞🏻

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Åh hvor sødt!
   Jeg håber det en dag bliver min tur til at få sådan en lille kærligheds-bombe.
   Jeg tænker at fortsætte med at lave et trist ansigt, det MÅ da give pote på ét eller andet tidspunkt!

   Tak for tip, tak for sidst og kæmpe møs i face <3

   1. Her svinger det lidt hvor meget kærlighed der kommer min vej, men elsker når det sker 😍 Ja det tror jeg også det nok skal, for er ikke sikker på at ord er så nødvendige endnu, udover av 🙈 Mega møs lige tilbage din skønne kvinde ♥️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.