Vores perfekte amning – part 2

Amning

Jeg har tidligere skrevet et indlæg, med amning i fokus. I kan faktisk læse det lige her!
Hvor var jeg dog overvældet og glad for alle de billeder jeg modtog, så jeg blev ligesom nødt til at lave en part 2 og muligvis også en part 3.

Sasha og Gabriel

Lille Gabriel og Jónathan er blevet tætte. Eller – de skændes faktisk lidt nu. Rettelse; Jónathan skælder ud på Gabber og Gabber kigger uforstående på den lille psykose – min søn.

Sasha har været en kæmpe støtte i alt hvad jeg har lavet. Hun har været min go-to-person når jeg har haft behov for sparring omkring amning og bare når jeg har brug for bekræftelse i, at det jeg gør er godt nok. Jeg tror alle har brug for en Sasha i deres liv.
En støtte, der er der til at stille kritiske spørgsmål, men også at opmuntre og motivere – især hvis amningen er fucked. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dig min elskede <3

I kan følge Sasha og Gabriel på hendes dejlige instagram, og følge med i Gabriels fucking syge evner til at kravle op og ned af ALTING.

Vores perfekte amning
Lille Gabriel

 

Vores perfekte amning
Min mommy BFF og hendes smukke Gabriel ammer hvor som helst – når som helst!

Sasha og Gabriel ammer stadig og nu er lille Gabriel blevet en stor, dellet, dejlig basse. Skønt med amning – og masser af det!

Christina og Mathilde

Jeg ELSKER hendes smukke øjne!
Kan i se hvordan hun holder fast i sin mors trøje? Hvordan hun krammer sin mors bryst og hviler helt roligt i sin mors favn. På begge billeder er Mathilde helt tæt på mor og man kan tydeligt se, at denne form for nærvær og kærlighed er lige hvad den bette skat har behov for.

Vores perfekte amning
Christina og Mathilde ammer på alle mulige måder!

SE LIGE DENNE LILLE BITTE MÅS! Sødeste lille mås.

Mors lille smil, Mathildes tilfredse blik og den måde trøjen sikkert er blevet hevet op, af en bryst-glad pige. Tænk hvor glad man bliver når man har sådan en lille bebs. Det er slet ikke til at beskrive, hvor meget sådan en lille størrelse påvirker dit liv.

Vores perfekte amning
Jeg kan simpelthen ikke stå for hendes smukke blik!

 

Vores perfekte amning
Christina og Mathilde. Jamen når bebs er sulten, skal bebs have mad! Elsker det her smukke billede.

Forresten! Så er det EKSTREMT vigtigt at pointere at Christina og Mathilde ammede i 1 år og 12 dage. De 12 dage er især vigtige at huske – haha.

Denice og livets træ

I har med sikkerhed alle sammen set forskellige versioner af dette billede. Unikt, smukt, håbefuldt og et vidunderligt billede.

Amning er så meget mere end blot mad for barnet.

Denne sætning hører vi stort set hver dag – os der ammer. Hører det, læser det eller selv snakker / skriver om det. Den er så rigtig. Altid. For amning er jo nærvær, tryghed og det giver det stærkeste bånd mellem mor og barn.

Jeg elsker hvordan Denice har fanget bebs kigge op på sin mor. Jeg elsker det. Dette billede, og dem der minder om, symboliserer alt det positive ved amningen.
Livets træ. Vi bærer bebs i maven i 9 måneder og selvfølgelig skal vores skønne afkom ikke skilles fra ALLE dele af os.

Vores perfekte amning
Denice har lavet dette smukke billede <3

Desværre varede amme-eventyret ikke længe for Denice og lille smukzz, men der findes heldig-fucking-vis MME!

Camilla og Noah

Camilla og jeg er i samme termins-gruppe. Ligesom alle de andre mødre jeg har skrevet om i dette indlæg og mit tidligere indlæg. Vi har mødtes med drengene en enkelt gang og blev med det samme spurgt om Jónathan og Noah var tvillinger. De ligner hinanden helt vildt meget.

Vi snapper, skriver og snakker i telefon sammen. Pludseligt får jeg et snap af Camilla. Hun er helt i vildrede, da Noah er tiltagende slap og vil ikke spise. Lægevagten sender hende hjem fra skadestuen 1-2-3 gange, før hun bliver taget seriøst hos egen læge.

Noah har Guillain-Barré. Camilla lyttede til sit moder-instinkt og vi kunne ikke forstå, hvordan influenza kan lamme et barns ben. Hvordan et gående, løbende og dansende barn, lige pludseligt ikke kan bruge sine ben. Godt de kom af sted for 4. gang. Akut indlæggelse, sonde-mad og genoptræning af arme og ben. Hvad den skønne mor og hendes barn dog ikke har været igennem.

Amning
Camilla og Noah forsøger at amme sygdommen væk <3

I denne lille video, kan i ane sonden. Den lille slange, der går ind i den lille næse. Det var sådan Noah fik sin mad, mens han var indlagt. Fucking lorte Guillain-Barré. Intet barn burde opleve pludselig og tiltagende lammelse af sin lille krop.

Noah sover og drømmer om den amning, de ikke kan fortsætte. Camilla var så ked af at måtte stoppe amningen, men det var absolut det bedste for Noah, for pludselig kunne han ikke amme. Men at drømme om sin mors nærvær er det sødeste. Han er så tryg, velvidende om at hans mor og far sad ved hans side.

Jeg blev nærmest nødt til at skælde Camilla ud. For hun ville sgu aldrig hjem og tage sig et bad eller spise et ordentligt måltid!

Noah er nu ovenpå igen efter et par måneder, hvor han har været lammet. Han er atter begyndt i vuggestue og Camilla er kommet på arbejde igen. Det er så skønt at se snapchats af Jónathans lille tvilling løbe og danse igen <3

Vores perfekte amning – part 2

Amning er ikke perfekt, som titlen ellers så misvisende påstår. Amning er en kamp, en hård og psykisk udfordrende kamp. Men vi mødre gør vores bedste, for vores børn.

Flaske-børn, amme-børn – same shit, ikke sandt?

 

Tusind tak til de skønne mødre, der har givet lov til at jeg må bruge deres personlige og intime billeder <3

5 Replies to “Vores perfekte amning – part 2”

 1. Åhr manner, elsker dine amme-indlæg (ahahahahaha).

  Desværre har jeg næsten ingen billeder hvor jeg ammer, øv øv!!

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Så kom med et hvor du giver flaske!!! 😀

   1. Jamen det er ikke fordi jeg gav flaske, jeg ammede indtil han ikke gad mere (allerede da han var fire måneder)…men har slet ikke taget nogen nærmest, og det ærgrer mig SÅÅÅÅ meget nu!!!

    Men ser lige hvad jeg kan finde <3

 2. Elsker ammebilleder, har en hel mappe på min telefon med billeder af min søn der ammer ❤️

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Hvor skønt!
   Du må endelig sende dem, hvis du vil være med i part 3? 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.